Taste Petrouska Roeselare

 

No-nonsense restobar

 

Restobar Petrouska is een vaste waarde in Roeselare. Je kan er niet alleen lekker eten, je kan er ook gezellig een glas drinken, als dan niet vergezeld van tapas of er ’s middags even binnen springen voor een lekkere pannenkoek. Petrouska zelf, die zorgt voor het lekkere eten, houdt van die losse sfeer in haar zaak. “We zijn niet echt een restaurant, maar ook geen brasserie. Daarom is resto bar een goede benaming. Iedereen vindt hier zijn gading.”

 

Op de kaart zien we vooral vleesgerechten, zoals côte à l’os, steak en filet pur. “Onze specialiteit is vlees, maar de kaart is uitgebreid genoeg om ook wie geen vlees wil, te bedienen. Een aanrader voor de vleesliefhebber is onze côte à l’os - avond op vrijdag. Dan betaal je 45 euro per persoon en krijg je er een fles wijn bij.” Verder ontdekken we op de uitgebreide kaart ook salades, snacks en verschillende visgerechten. Wat er zeker in het oog springt zijn de culinaire kroketten.

 

“We serveren een groot aanbod aan culinaire kroketten, van een gewone kaaskroket, over een garnaalfondue tot een warme camenbert spies. Moet je zeker eens proeven!” Petrouska is het ideale restaurant voor wie houdt van een lekkere hap in een no-nonsense sfeer!

 

Petrouska, Restaurant in Roeselare.

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review

Op de kaart

Vlees- en visgerechten, snacks en tapas

 

Zeker proeven

De culinaire kroketten

 

 Goed om te weten

De keuken is doorlopend open.

Er is een rokersruimte op het eerste verdiep.

 

 

Restobar Petrouska

Stationsplein 4

8800 Roeselare

Tel: 051 20 25 95

www.petrouska.be